MENI

2

Sutra Skupština FK Velež, ko će biti prvi čovjek kluba?

Sutra će biti održana Skupština FK Velež, dugo očekivana među navijačima, a Rođeni će dobiti novog predsjednika kluba.

O tome se proteklih dana mnogo piše, s obzirom da je nedavno zakazana sjednica Skupštine u posljednji trenutak odgođena.

Nezvanične informacije govore da će novi predsjednik Veleža biti Senad Kevelj, koji je nakon što je CAS ukinuo kaznu Hasiću sa svojim saradnicima povukao kandidaturu i jasno naglasio da će bivšem prvom čovjeku Veleža dati punu podršku ukoliko se ima namjeru vratiti u vruću predsjedniku stolicu.

FK Velež objavio je prije nekoliko dana da je od strane CAS-a ukinuta suspenzija Šemsudinu Hasiću, a zatim je NSBiH objavio poprečne informacije. Na osnovu saopštenja bilo je jasno da su se u Lozani vodila dva različita postupka i da je CAS donio po jednu presudu u korist obje strane.

Već tada su se pojavile informacije da se Hasić vraća na predsjedničku poziciju, ali kako sada stvari stoje čini se da od toga nema ništa.

Naime, Hasić je nakon toga jasno istakao da se nema namjeru vraćati u rukovodeće strukture, ali da će biti na raspolaganju Veležu, te je zakazana odgođena sjednica Skupštine na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo kluba.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista