MENI

a3_65b158e30861f

U Gradišci u toku prestižni futsal turnir sa čak 90 ekipa

Arena turnir u futsalu 2024. koji se organizuje u jednoj od najnovijih i najopremljenijih dvorana u BiH, u Areni Gradiška, ove godine može da se pohvali sa još većim odzivom u odnosu na prethodne dvije godine.

Ove godine turnir broji 90 prijavljenih ekipa. Arena turnir u futsalu 2024. može da se pohvali i neskromnim nagradnim fondom koji iznosi 22.000 KM.

Kategorije koje se takmiče za ovu prestižnu nagradu su seniori, veterani, radničke igre i omladinske selekcije U-12 i U-15. Nagradne kategorije koje čekaju najbolje su nagrada za prvo i drugo mjesto, kao i najbolji igrač, strijelac i golman u svim selekcijama.

Turnir je počeo 10.1.2024. a traje sve do sutra 25.1.2024 kada će biti ujedno i najdinamičniji dan gdje će se spojiti najbolji od najboljih, gdje ćemo moći da vidimo ljepotu vrhunskog futsala na našem parketu. Nakon toga ide spektakl gdje će plesna grupa dodatno zabaviti publiku, zajedno sa specijalnim efektima i prskalicama.

No, najbolji futsaleri nisu jedini koji će biti nagrađeni, Arena turnir u futsalu svake godine njeguje tradiciju nagrađivanja i vijernih navijača koji će u nagradnoj igri moći učestvovati kupovinom ulaznice u iznosu od 3 KM čija će prikupljena sredstva kao i prethodnih godina završiti kod onih kojima je najpotrebnija, u humanitarne svrhe.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista