MENI

960x0 (1)

Večeras će Real Madrid i Bayern München odigrati ključnu utakmicu za plasman u finale Lige prvaka

Večeras će se otkriti ime drugog finalista ovogodišnje Lige prvaka, dok će se Borussia Dortmund suočiti s Real Madridom ili Bayernom u Londonu.

Prošle noći je Borussia Dortmund eliminirala PSG s ukupnim rezultatom 2:0 i osigurala mjesto u finalu Lige prvaka. Tko će im biti protivnik 1. juna na Wembleyju saznat ćemo večeras nakon spektakla na stadionu “Santiago Bernabeu”.

U prvom susretu Bayern je dominirao, ali Real je pokazao svoju snagu i napustio Allianz Arenu neporažen. Vinicius je doveo Real u vodstvo, Bayern je preokrenuo golovima Sanea i Kanea, a potom je Vinicius iz penala postavio konačnih 2:2. Večeras u Madridu krećemo praktično “od nule” jer ne važi pravilo postignutog gola u gostima.

“Uvijek sam samouvjeren jer mi smo Real. Imamo najbolju ekipu, iako priznajem da je Bayern bio bolji u prvoj utakmici. Imamo priliku ući u novo finale i dat ćemo sve od sebe da to i ostvarimo”, poručio je trener Reala Carlo Ancelotti. Thomas Tuchel, trener Bayerna, najavljuje zanimljiv duel: “Mislim da će obje ekipe imati svoje periode dominacije. Obe znaju igrati na posjed, ali i na kontranapade. Pobjedit će onaj koji bolje iskoristi svoje periode dominacije tijekom utakmice.”

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista