MENI

zrinjski-raskinuo-saradnju-sa-zeljkom-petrovicem-vec-poznato-ime-novog-trenera-zzzzz_66740204eb3f5

Zrinjski raskinuo saradnju sa Željkom Petrovićem, već poznato ime novog trenera

Crnogorski stručnjak Željko Petrović više nije trener ekipe Zrinjskog.

Ovu je vijest mostarski klub potvrdio putem svojih službenih stranica, a naglašeno je da je do prekida saradnje došlo prijateljskim putem.

“Odluka o prijedlogu za sporazumnim raskidom ugovora nije bila lagana, ali s obzirom na veliku odgovornost koju ima Uprava, tu odluku ipak smatramo ispravnom. Željko Petrović je trener s velikim renomeom i sretni smo što je prije šest mjeseci pristao biti naš trener, a ostvareni rezultati i osvojeni Kup su najbolji pokazatelj da smo tada donijeli ispravnu odluku o njegovom angažmanu. Ispred nas je još jedna sezona u koju ulazimo s velikim očekivanjima i ambicijama, a s obzirom na renome gospodina Petrovića i mogućnost odlaska u neki inozemni klub i prije naših europskih utakmica, morali smo se okrenuti rješenju koje smatramo jednako dobrim, a koje nam istovremeno jamči kontinuitet u radu”, izjavio je predsjednik Uprave Zrinjskog Denis Lasić.

S obzirom na iznad navedeno, HŠK Zrinjski odlučio je novim šefom stručnog stožera imenovati Marija Ivankovića, koji će danas u 18.30 sati okupiti momčad i krenuti u pripreme za novu sezonu.

Željko Petrović glavnim trenerom Plemića je imenovan 5. januara 2024., a službeni debi upisao je u Kup utakmici protiv Slavije (3:0), dok je Zrinjski pod njegovom palicom u 22 utakmice upisao 18 pobjeda, tri remija i jedan poraz.

“Treneru Petroviću se zahvaljujemo na uspješnoj suradnji te mu od srca želimo puno sreće i uspjeha u nastavku trenerske karijere”, dodali su iz redova osvajača Kupa naše zemlje.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista