MENI

Foto: Real Madrid
Foto: Real Madrid

Modrića zove još jedan klub sa Balkana, ali niko mu ne daje ni promil šanse

Legendarnom hrvatskom fudbaleru Luki Modriću ističe ugovor sa Real Madridom, a kako on još uvijek nije produžen, za očekivati je da broji posljednje sedmice u Kraljevskom klubu.

Već je poznato da Modrića želi dovesti Dinamo Zagreb, njegov matični klub koji se već dao u veliku kampanju, ali sada su Modri dobili konkurenciju.

Prema pisanju medija u Sloveniji, za Modrića je interes pokazalo Celje!?

Tamošnji Sportklub piše da Celje ima ozbiljne planove i da je na adresu Real Madrida već poslalo obavještenje da je jedna od želja kluba i Luka Modrić.

“Prema našim pouzdanim informacijama, Celje je odlučilo da okuša sreću. Glavni adut u realizaciji hrabre ideje je Damir Krznar, trener kluba, koji će svom sunarodnjaku Modriću predstaviti ideju kluba. Njih dvojica su igrali zajedno prije 20 godina“, piše slovenački SK.

“U poređenju sa velikanima koji će ovog ljeta loviti Luku Modrića, Celje je malo dijete. Ali, očigledno ambiciozno dijete. Titula prvaka je praktično osigurana, sljedeći veliki cilj je Liga šampiona. Očigledno je riječ o fudbalskom projektu koji nema granica“, zaključuju kolege iz Slovenije.

Bitće vrlo zanimljivo kako će proći pokušaj Celja da dovede Modrića, ali novom slovenačkom prvaku niko ne daje ni minimum šansi da uspije u planovima.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista